Sensolite
Polarizáltfény terápia

EGYEDÜLÁLLÓ MAGYAR TALÁLMÁNY AZ EGÉSZSÉGÉRT!
Gyógyítás, regenerálás mellékhatások nélkül.


A SENSOLITE® polarizáltfény-terápiás készülék magyar találmány, egyedülálló egészségügyi szolgáltatás. Ismert kockázatok és mellékhatások nélkül fejtheti ki jótékony hatását, serkenti a vörösvértestek oxigén- megkötő képességét és javítja a vérkeringést.

Vizsgálatok alátámasztották, hogy a polarizált fény mozgósítja az immunitásért felelős fehérvérsejteket, javítja a szervezet védekezőképességét. A kezelés időtartama alatt a teljes keringő vérmennyiség részesül a polarizált fény serkentő hatásából, melyet a vér összetevői juttatnak el a szervezet minden sejtjéhez, szervéhez és szervrendszeréhez. Így válik a hatás a teljes szervezetet érintővé. Használható egészségmegőrzésre, akut betegségek gyógyulásának megkönnyítésére, krónikus problémák tüneteinek enyhítésére, a rehabilitáció meggyorsítására, eredményesebbé tételére.

Az eszköz Fenyő Márta biofizikus, a Bioptron lámpa feltalálójának, a teljes testfelületen alkalmazható legújabb találmánya, mely a Bioptron lámpa egyetlen égőjével szemben közel 1000 db LED-et tartalmaz, így az egész testet bevilágító fényágy hatása a kizárólag lokálisan alkalmazható kislámpa sokszorosa.
Az fényágy CE engedéllyel ellátott orvostechnikai eszköz. Gyógyhatása számos területen bizonyított, míg az elmúlt évek tapasztalati eredményei alapján az alkalmazási területek spektruma is rendkívül szélessé vált. Gyógyító hatások között említhetjük a sport sérülések gyors javulását, égési sérülések látványos regenerálódását, valamint a pattanásos bőr kezelését, és az immobilitás következtében kialakuló felfekvések gyógyítását. Tapasztalati eredményeink azt mutatták, hogy a kezelések eredményesek immunerősítés, műtéti sebek gyors gyógyulása, műtét utáni regeneráció, általános fájdalomcsillapítás, felső légúti problémák gyors javulása, reumatikus és ízületi panaszok, allergia, ekcéma, pikkelysömör, kismamák szülés utáni rehabilitációja és tejtermelésének fokozása, vagy akár változó kori tünetek enyhítésére, megszüntetésére. 
Az immunerősítés mellett számos vendégünk számol be kedélyállapot javulásról, szellemi és fizikai teljesítőképesség növekedésről, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb alvási periódusról.
A Sensolite-ot kúraszerű alkalmazás esetén ajánljuk, a rendszeresség hozza meg a kívánt eredményt. A rendszeres fényágy használattal a klasszikus őszi-téli megbetegedéseket, valamint a tavaszi – nyári szezon aktuális problémáit is el lehet kerülni, de még ha meg is történik a baj, a tünetek sokkal enyhébben és jóval gyorsabb lefolyásúak lesznek.
A felnőttek számára javasolt 20 perces kezeléseket heti 2-3-szori rendszerességgel célszerű felvenni, a kúra végén pedig heti 1-2 fenntartó kezelést vállalni. A terápia korhatár nélkül, csecsemő kortól alkalmazható.
A Sensolite hatékonyságát a magyarországi élsport kiválóságai is alkalmazzák.

Nettó ár : 19.500.000.-